(video) Ultima oră! Jurnalistul Vadim Ungureanu a fost reținut de poliție după ce a instalat la km 0 monumentul “Năstase care face pipi”

protest vadim ungureanu, monument nastase, nastase kishorcos, andrei nastase wc, nastase pantaloni uzi, platforma da alegeri, alegeri chisinau, monument kilometrul zero, andrei nastase alegeri

Jurnalistul Vadim Ungureanu a fost reținut de către Poliție pentru faptul că a instalat monumentul “Năstase care face pipi” la kilometrul zero din capitală.

Astăzi, jurnalistul Vadim Ungureanu a instalat în centrul Chișinăului monumentul “Năstase care face pipi”, care îl reprezintă pe candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar general al capitalei, într-o postură jenantă. Jurnalistul neagă însă că ar fi comis o contravenție spunând că un monument similar este instalat și în Bruxelles.

Polițistul la rândul său spune că acest monument este o încălcare a codului contravențional pentru că ar reprezenta un candidat electoral.

Vadim Ungureanu a refuzat să se supună poliției spunând că i se încalcă dreptul la protest fiind silit în cele din urmă să se urce în mașina polițiștilor. Jurnalistul consideră că măsura efectuată de polițiști este una ilegală, iar poliția devine o bâtă a guvernării împotriva simplilor cetățeni: “Mafia lui Plahotniuc îl apără pe Andrei Năstase de protestele simplilor cetățeni“, a spus Vadim Ungureanu.

Video cu reținerea lui Vadim Ungureanu:

Total
0
Shares
 
Total
0
Share