Tânărul care a decapitat câinele și a postat pe ok.ru a fost reținut de poliție! Ce pedeapsă riscă?

câine decapitat, gheorghe cavcaliuc, politia nationala, inspectoratul de politie

Persoana care a posta pe ok.ru poze în care jupoaie un câine a fost reținută de poliție în această după amiază. Despre acest lucru a comunicat pe pagina sa de Facebook, șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc. Inculpatul riscă o amendă generoasă, muncă în folosul comunității sau chiar închisoare

Gheorghe Cavcaliuc s-a ținut de promisiune și printr-o colaborare promtă cu angajații poliției, au fost identificați doi bănuiți pe acest caz. Aceștia s-au dovedit a fi 2 tineri în vârstă de 19 ani din satul Cuhureștii de Sus, raionul Florești. Poliția a găsit probe privind comiterea infracțiunii în apropierea gospodăriei primului bănuit, aceștia au fost conduși la Inspectoratul de Poliție și cercetați pentru comiterea infracțiunii.

A fost pornită o cauză penală în baza articolului 2221 Cod Penal (cruzime față de animale) și dacă vor fi găsiți vinovați, riscă o pedeapsă cu amendă de la 500 la 750 de unități convenționale ( o unitate convențională fiind 50 de lei), muncă neremunerată în folosul comunității de la 100 la 180 de ore sau închisoare de până la un an.

Amintim că o poză plină de cruzime a devenit populară în ultimele zile în spațiul facebook-ului moldovenesc. Pe rețeaua Odnoklassniki, un utilizator cu numele AdrianQ 9, originar din Bălți a postat fotografii îngrozitoare, pe care se vede cu jupoaie un câine.

Tânărul cu un cuțit însângerat într-o mână și cu capul câinelui în alta, în descrierea de la poză scrie că va merge cu prietenii la frigărui.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share