(foto) Vlad Plahotniuc în vizită la întreprinderi din raionul Ștefan Vodă: “Vom continua să facilităm dezvoltarea mediului de afaceri”

alegeri 2019, alegeri parlamentare, alegeri moldova, alegeri 24 februarie, alegeri pe sistem mixt, circumscriptii electorale, candidati independenti, parlamentarele 2019, alegeri libere, alegeri corecte,vlad plahotniuc, mediu de afaceri, plahotniuc stefan voda, dezvoltarea mediului de afaceri,

Președintele Partidului Democrat din Moldova a vizitat astăzi o fabrică de confecții și o vinărie din raionul Ștefan Vodă. Liderul PDM și-a confirmat sprijinul pentru mediul de afaceri și a spus că mereu este disponibil pentru discuții cu antreprenorii dar și cu angajații acestora pentru a vedea cât și cum i-au ajutat modificările fiscale de până acum, dar și ce măsuri ar mai avea nevoie.

Vlad Plahotniuc spune că întreprinderile pe care le-a vizitat în raionul Ștefan Vodă, se află în condiții foarte bune și dispun de tehnologii și echipament modern. Președintele PDM spune că astfel de companii din cât mai multe domenii ar trebui să fie în toate regiunile din țară.

Liderul PDM scrie pe pagina sa de Facebook că formațiunea pe care o conduce va continua cu noi măsuri pentru stimularea mediului de afaceri, iar unul din proiectele de viitor al partidului democrat este introducerea cotei ZERO la impozitul pe profitul reinvestit.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share