Este oficial! Blocul ACUM se DESTRAMĂ! Igor Munteanu a anunțat acest lucru la ProTV

oficial Blocul ACUM se DESTRAMĂ, Igor Munteanu a anunțat acest lucru la ProTV lorena bogza, maia sandu andrei nastase, pas da alegeri 2019, 

Membrii blocului ACUM se vor diviza în două fracțiuni în viitorul parlament și vor încerca să convingă celelalte partide să voteze cu ei proiectele pe care le pregătesc, iar ei la rândul lor vor vota inițiativele care o să le convină. Asta a declarat reprezentantul blocului politic, Igor Munteanu, la emisiunea InProfunzime cu Lorena Bogza.

“Lucrurile merg spre înființarea a două fracțiuni. Societatea civilă, oameni care nu sunt membri de partid (eu nu sunt membru de partid) vor decide să se atașeze unei din aceste două fracțiuni (PAS sau DA) în funcție de planurile, de prioritățile și de apropierea ideologică”, a declarat Igor Munteanu.

Precizăm că Igor Munteanu a fost candidatul blocului ACUM pe circumscripția nr. 15 Călălași-Ungheni. El a pierdut cursa electorală în favoarea candidatului PDM, Nicolae Ciubuc. Totuși Munteanu va fi deputat în noul Parlament dat fiind că a fost înscris pe lista de partid.

Amintim că înainte de alegerile din 24 februarie, vicepreședinte PAS Mihai Popușoi a fost primul care a recunoscut la TV8 că blocul ACUM se va destrăma în două sau trei fracțiuni după ce va ajunge în Parlament. Atunci liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a spus la Moldova 1 că aceasta e o minciună și că blocul va rămâne unit și după alegeri (vedeți video mai jos).

Total
0
Shares
 
Total
0
Share