Va accepta guvernarea ACUM-PSRM pensionarii? PDM propune alocarea ajutorului de 600 lei de Paști și Crăciun

Reacția democraților, alianța PSRM-ACUM și guvernul acesteia distrug toate inițiativele bune lansate de guvernarea PDM pentru oameni, pavel filip parlament, campania o noua viata, ministerul sanatatii, guvernul filip, guvernul sandu, 

Deputații PDM cer majorității parlamentare ACUM-PSRM să voteze un proiect de lege prinvind continuarea alocării a câte 600 de lei moldovenilor cu venituri modeste, de două ori pe an cu ocazila sărbătorilor de Crăciun și de Paști.

“Continuăm să muncim pentru oameni, pentru Moldova. Deputații PDM au pus pe masa colegilor din Parlament proiectul de lege privind acordarea în fiecare an, semestrial, a ajutorului de 600 de lei, oferit anterior de Guvernul Filip pensionarilor și altor categorii sociale, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și de Paști. Sperăm ca majoritatea parlamentară ACUM-PSRM să nu se opună acestui proiect social”, comunică Partidul Democrat din Moldova.

Amintim că proiectul oferirii ajutorului material oamenilor de Crăciun și de Paște a fost implementat pentru prima dată de Guvernul Filip. Democrații insistă ca Guvernul Sandu să continuie acest proiect social apreciat mult de către beneficiari.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share