Social

A incendiat scara blocului și amenința vecinii cu un cuțit. Isprava unui bărbat din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Minute de panică pentru locatarii unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei, după ce un bărbat ar fi incendiat obiectele din scara blocului și nu permitea nimănui să intre, scrie Echipa.md

Mai mult, acesta ar fi amenințat oamenii și cu un cuțit. Totul a avut loc în seara de 04 decembrie, pe strada Ginta Latină. Unul dintre locatari ne-a contactat și ne-a povestit că cel care nu le permitea să intre în locuințe este chiar un vecin de-al lor. Oamenii ar fi încercat, mai întâi, să-l calmeze singuri, însă, când au văzut că nu le reușește, ar fi chemat poliția și pompierii la fața locului.

Contactat telefonic, ofițerul de presă de la IGSU, Daria Neceaeva a declarat că apelul la 112 a parvenit la ora 17.20. Din fericire, focul, însă a fost stins până la venirea pompierilor.

Citește și: Explozie într-un bloc. Patru oameni au ajuns la spital

Salvatorii au intervenit pentru a preveni izbucnirea unui alt incendiu. La locul incidentul a venit și un echipaj de poliție. După ce au vorbit cu locatarii și au înregistrat cazul, oamenii legii l-au escortat pe bărbatul agresiv la inspectorat pentru audieri. În cele din urmă, după mai bine de o oră de stat afară, locatarii au putut intra în locuințele lor.

Polițiștii sectorului Ciocana investighează cazul, iar bărbatul riscă să fie sancționat pentru huliganism.

loading...

Comments are closed.