A vrut să mituiască un polițist, dar a fost denunțat la CNA

 

Un tânăr din Rezina ar fi încercat să mituiască un polițist pentru a evita ca acesta să îi aplice amenda pentru conducerea autovehiculului fără acte, transmite Telegraph.md

Angajatul poliției a făcut un denunț la Direcţia generală teritorială Sud a CNA, în care care a comunicat despre tentativa tânărului de a-l mitui cu 1000 de lei, pentru a scăpa de amenda ce îi corespundea pentru încălcarea comisă.

Potrivit denunţătorului, tânărul din Rezina ar fi fost stopat anterior de poliţia din Cahul în timp ce se afla la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare din regiunea transnistreană. Pentru că a fost constatată lipsa actelor permisive pentru deplasare, agenţii de circulaţie au întocmit un proces-verbal şi au reţinut unitatea de transport. La data de 12 februarie, şoferul a încercat să soluţioneze problema chiar în biroul comandantului plutonului Cahul, Taraclia, Vulcăneşti, propunându-i 1000 de lei, dar a fost denunţat la CNA.

În acest caz a fost iniţiată o urmărire penală în temeiul art. 325 cod penal – corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă închisoare până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unități convenționale. Bănuitul şi-a recunoscut vina şi este cercetat în stare de libertate.

Procuratura Anticorupţie conduce urmărirea penală.

Citește și: FOTO // Droguri în valoarea de 300 MII lei, consficate de polițiștii din Cahul

 

Total
0
Shares
Total
0
Share