Accident grav în capitală: Un motociclist de 18 ani a ajuns la spital

Un șofer și un motociclist nu au putut împărți o stradă, iar în consecință ultimul a ajuns în stare gravă la spital.

Totul s-a întâmplat pe 28 mai, la intersecția dintre străzile Sarmizegetusa cu Butucului, în sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit informațiilor preliminare, la ghidonul motocicletei se afla un tânăr de 18 ani, echipat corespunzător. În circumstanțe neclare deocamdată, acesta ar fi fost tamponat în plin de o mașină, iar în urma loviturii puternice atât motociclistul cât și vehiculul acestuia, au fost ”aruncați” la câțiva metri distanță.

Accidentul rutier s-a soldat nu doar cu avarierea mijloacelor de transport, dar și cu rănirea tânărului. Din imaginile postate pe rețelele sociale, se poate vedea cum mai mulți martori ai accidentului sar în ajutorul motociclistului. Aceștia ridică de pe asfalt motocicleta și așază victima în poziție dreaptă, pe asfalt.

La scurt timp, la fața locului au intervenit oamenii legii și o echipă de medici, care au transportat de urgență motociclistul la spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia va fi stabilită cauza exactă a accidentului, dar și cine se face vinovat de producerea acestuia.

Total
0
Shares
Total
0
Share