ACCIDENT în centrul capitalei: Două mașini s-au izbit violent la o intersecție

Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 14.00, la intersecția străzilor Armenească și Alexei Șciusev din centrul Capitalei, a avut loc un accident. Din imaginile de la fața locului se vede că cel mai grav a fost avariat autoturismul gri. Capota acestuia a fost distrusă. Martorii de la fața locului spun că anume șoferul mașinii care a fost cel mai grav avariată și se face vinovat de producerea impactului.

Acesta a intrat în intersecție de pe un drum fără prioritate fără a se asigura. Prin urmare s-a tamponat direct în vehiculul care circula regulamentar. Această versiune urmează să fie verificată de poliție. Tot internauții scriu că în acea intersecție se produc des accidente de circulație din cauza că nu este semafor, iar șoferii deseori încalcă regulamentul.

Preliminar, nimeni nu a avut de suferit. Șoferii s-au ales numai cu câte o sperietură pe cinste. Conducătorul auto care va fi găsit vinovat riscă să fie sancționat contravențional. În acest context, oamenii legii îndeamnă șoferii să fie prudenți și să respecte cu strictețe regulile de circulație.

Citește și: Doi locuitori ai capitalei au spart conturi în schimbul mijloacelor bănești. „Afacerea” le-a adus circa 5 MILIOANE de lei

Total
0
Shares
Total
0
Share