ACCIDENTE ȘOCANTE în capitală: Un camion s-a RĂSTURNAT în stradă, iar o mașină a intrat într-un copac

Un autocamion s-a răsturnat, iar un automobil a ajuns direct într-un copac de pe marginea drumului. Imaginile de la fața locului au fost postate pe rețelele de socializare.

Internauții scriu în comentarii că autocamionul s-ar fi răsturnat după ce șoferul ar fi încercat să urce pe trotuar, pentru a nu bloca traficul. Acesta însă s-ar fi răsturnat, iar pământul pe care-l transporta s-a împrăștiat peste tot. Ofițerul de presă de la poliția capitalei, Natalia Stati a declarat că poliția nu a fost sesizată despre incident. Potrivit sursei, conform legii, șoferul are dreptul să nu anunțe autoritățile în cazul în care accidentul este unul minor.

Cel de-al doilea caz a avut loc pe strada Armenească. Șoferul unei mașini a derapat de pe traseu, iar vehiculul său a fost proiectat direct într-un copac de pe marginea drumului. Internauții scriu în comentarii că totul s-a întâmplat din cauza ghețușului de pe carosabil, dar și neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Din fericire, niciunul dintre cazuri nu s-a soldat cu victime.

Totuși, atât traficul, cât și deplasarea pe trotuare a fost îngreunată pe acele porțiuni de drum. Oamenii legii investighează cazul.

Citește și: Ani grei de închisoare pentru vânzare de droguri: Un grup criminal organizat a fost rejudecat la cererea PCCOCS

 

Total
0
Shares
Total
0
Share