Editoriale

Aceste 6 obiceiuri te vor face mai sănătoasă, mai energică și mai fericită !

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dragi doamne și domnișoare, vă prezint șase obiceiuri care vă vor face mai sănătoase, mai energice și mai fericite. Aceste sfaturi sunt inspirate dintr-o carte despre nutriția corectă.

  1. Fructe exotice. Bananele mai sunt cunoscute și ca „fructul fericirii” și dacă mănânci una la micul dejun vei fi mai bine dispusă și vei face față mai bine emoțiilor negative.
  2. Fructe autohtone. Cercetătorii au demonstrat că pepenele roșu are efecte similare cu Viagra asupra vaselor de sânge, le face să se dilate și să se relaxeze.
  3. Masa. Cu cât mănânci mai repede cu atât mai rapid te îngrași. Cercetătorii au demonstrat că cei care mănâncă repede se pot îngrășa și cu până la 2 kilograme pe lună, în timp ce persoanele care mănâncă încet iau doar 700 grame.
  4. Somnul. Dacă tragi un pui de somn în timpul zilei vei avea o memorie mai bună și risc scăzut de boli cardiovasculare. În schimb, dacă dormi mai mult de 9 ore
  5. Lactatele. Când ești anxioasă, mănâncă un iaurt slab cu 2 linguri de nuci. Aceste produse conțin aminoacizi care te vor ajuta să te calmezi.
  6. Ceaiul. Dacă bei o cană de ceai verde înainte de a te culca, vei arde calorii în timp ce dormi, pentru că ceaiul verde accelerează metabolismul.

autor: Maria Moldovan 

loading...

Comments are closed.