Aceste ÎNREGISTRĂRI le va termina cariera politică. Numele GRELE din PAS și Platforma DA care insistau pe alianța cu PSRM

Igor Dodon, Maia Sandu, Andrei Năstase, ACUM, PAS, Platforma DA, PPDA, Partidul ACțiune și Solidaritate, 7 iunie 2019, înregistrări făcute în parlament, iurie reniță are înregistrări, nume sonore insitau pe alianta cu dodon

Deputatul din fracțiunea Platforma DA, Iurie Reniță, a anunțat că a intrat în posesia unor înregistrări audio făcute în incinta Parlamentului, chiar în seara zilei de 7 iunie 2019, când s-a discutat ideea de a face alianță cu PSRM.

“În noaptea de Revelion “moșul” a fost foarte generos cu mine – mi-a trimis mai multe copii din lista finală a beneficiarilor din raportul Kroll II, precum și o înregistrare sonoră de la parlament (este incredibil cum și cine a făcut-o!) din seara zilei de 7 iunie 2019, când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării “aliansului” cu socialiștii lui Dodon.”, a scris Reniță pe profilul său de Facebook.

Deputatul susține că nume “sonore” din blocul ACUM insistau ca să fie acceptate orice condiții ar fi impus Igor Dodon, inclusiv componența Guvernului.

“Vis-à-vis de înregistrarea sonoră va asigur că sunt nume “sonore” din blocul ACUM care insistau, cu orice preț, să acceptăm toate condițiile lui Dodon pentru formarea coaliției parlamentare și a componenței guvernului, cu nume de familie concrete (încă din acea seară a fost foarte clar cine sunt, în realitate, dodonistii “noștri”). Cred că nu e momentul potrivit încă pentru sonorizarea publică a acestei înregistrări. S-ar putea să revin la ea, între timp “moșul” făcându-mi și alte surprize sonorizate (nu neapărat tocmai la viitorul Revelion!).”,  a punctat deputatul. 

Nu cunoaștem conținutul respectivelor înregistrări audio, dar se pare că în momentul în care vor fi publicate ar putea să pună punct carierelor politice a persoanelor vizate.

Citește și: După ce Năstase a anunțat că blocul ACUM nu mai exista, Maia Sandu admite negocieri cu PDM

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share