După ce Năstase a anunțat că blocul ACUM nu mai exista, Maia Sandu admite negocieri cu PDM

Maia Sandu, Andrei Năstase, PAS, PPDA

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a declarat ieri într-un interviu pentru Unimedia că „Blocul ACUM nu mai există”. Tot ieri fostul prim-ministru, Maia Sandu, într-un interviu pentru Cotidianul, a admis o viitoare alianță dintre PAS și cu PD.

Fostul deputat și ministru de Interne, Andrei Năstase, care în prezent ocupă funcția de consilier municipal, a declarat că blocul  ACUM a fost creat doar pentru alegerile parlamentare din februarie 2019, apoi a fost extins pentru cele locale din această toamnă, dar acum nu mai există.

„Întrucât aceste alegeri s-au încheiat, am văzut atitudinea și declarațiile colegilor de la PAS, ce să facem, cu de-a sila nu se face nimic”, a punctat Andrei Năstase.

Tot ieri, 17 decembrie, și Maia Sandu într-un interviu pentru portalul Cotidianul, a vorbit despre faptul că ar admite o viitoare alianță a Partidului Acțiune și Solidaritate cu Partidul Democrat din Moldova în cazul când acesta se va reforma așa cum a anunțat Pavel Filip. Fostul Premier însă nu a spus nimic despre PPDA-ul condus de Andrei Năstase și dacă vor fi sau nu incluși la viitoarele negocieri cu PD.

PDM trebuie să se retragă de la guvernare și să-și scoată oamenii din Guvern și să-și retragă sprijinul pentru Guvernul lui Dodon”, a precizat Sandu în cadrul unei emisiuni realizate de cotidianul.md.

Președinta PAS mai spune că nu a discutat personal cu Pavel Filip până acum și nu a admis anterior ipoteza formării unei majorități parlamentare cu deputații democrați.

Citește și : VIDEO // Andrei Năstase pune cărțile pe masă: „Blocul ACUM nu mai există”

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share