Alte știri

Activitatea parlamentară a socialiștilor a fost discutată în cadrul unei ședințe a Fracțiunii PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon a condus astăzi ședința fracțiunii parlamentare a PSRM, la care a fost făcut bilanțul activității și s-a discutat despre acțiunile din campania electorală, informează Telegraph.md

Dodon a punctat că fracțiunea socialiștilor a fost cea mai activă din Parlamentul de legislatura a X-a. În pofida faptului că această perioadă a fost foarte dificilă, pe parcursul a doi ani, fracțiunea PSRM a înaintat peste 200 de inițiative legislative, dintre care 130 au fost aprobate.

De menționat că majoritatea inițiativelor legislative ale socialiștilor s-au referit la sprijinul social al populației, în special a categoriilor vulnerabile: pensionarilor, persoanelor cu dizabilități, familiilor numeroase, precum și a agricultorilor, personalului medical și alte categorii.

De asemenea, este unica fracțiune care a ajuns în Parlament cu 35 de deputați, ulterior numărul a crescut cu încă doi după alegerile anticipate în circumscripții. Fracțiunea PSRM a demonstrat unitatea și consolidarea pe tot parcursul mandatului parlamentar.

”Am mulțumit deputaților pentru activitatea prodigioasă desfășurată în interesul cetățenilor, exprimându-mi convingerea că vom fi cea mai mare fracțiune și în noul parlament unde vom continua activitatea pentru a soluționa cele mai importante probleme sociale și economice ale societății. PSRM este un partid pentru oameni, pentru țară”, a declarat Igor Dodon.

loading...

Comments are closed.