Alte știri

Actrița din „Fifty Shades” a regizat un videoclip pentru trupa Coldplay

Pinterest LinkedIn Tumblr

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Dakota Johnson şi-a făcut debutul ca regizoare cu ajutorul iubitului său Chris Martin, solistul trupei Coldplay, pentru care actriţa a realizat videoclipul piesei „Cry Cry Cry”, relatează EFE.

Dakota Johnson a coregizat împreună cu Cory Bailey acest videoclip care având în vedere conţinutul romantic al piesei a fost lansat de Valentine’s Day.

În videoclip este văzut un cuplu dansând în diferite faze ale vieţii, într-un salon alături de alte perechi, în timp ce membrii trupei Coldplay cântă pe o mică scenă.

„Atunci când plângi, plângi, plângi, baby, voi fi alături de tine”, cântă Coldplay în această piesă de pe cel mai recent album al trupei, „Everyday Life”, care a fost lansat în noiembrie, reprezentând al 8-lea album de studio al grupului britanic, care de peste două decenii a triumfat cu muzica sa pop-rock melancolică şi introspectivă.

Dakota Johnson şi Chris Martin sunt de mult timp un cuplu, deşi au încercat să-şi menţină relaţia cât mai departe de ochii mass-media.

Fiica lui Melanie Griffith şi Don Johnson, deşi divorţul părinţilor a determinat să fie crescută de tatăl său vitreg Antonio Banderas, Dakota Johnson cunoaşte foarte bine lumea cinematografiei.

După câteva roluri mici („The Social Network”, 2010; sau „21 Jump Street”, 2012) cariera ei s-a schimbat total după ce a fost aleasă să joace rolul Anastasiei Steele din „Fifty Shades”.

Cele trei filme erotice („Fifty Shades of Grey”, 2015; „Fifty Shades Darker”, 2017; şi „Fifty Shades Freed”, 2018) au avut în total încasări de 1,324 miliarde de dolari, deşi au fost desfiinţate de critici.

Totuşi, interpretarea Dakota Johnson a fost singurul punct pozitiv pe care presa l-a remarcat în ecranizarea romanelor lui E.L. James.

În ultimii ani, Dakota a explorat şi un alt tip de cinematografie, jucând în filme precum „Suspiria”, „Bad Times at the El Royale” (ambele din 2018) şi „The Peanut Butter Falcon” (2019).

Sursa: agerpres.ro

Citește și: FOTO // Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără

loading...

Comments are closed.