Alte știri

FOTO // Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără

Pinterest LinkedIn Tumblr

Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, este din nou singur după ce iubita sa cu 39 de ani mai tânără, actriţa Meital Dohan a anunţat că a pus capăt relaţiei pe care o avea de doi ani cu celebrul actor. Renumitul Al Pacino este unul dintre cele mai apreciate nume din industria cinematografică şi are o carieră demnă de invidiat, însă nu a fost prea norocos în ceea ce priveşte dragostea. După numeroase relaţii de scurtă sau de lungă durată, iată că el a ajuns să fie din nou „burlac”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Al Pacino, ajuns la 79 de ani, are o carieră impresionantă şi o avere care trece cu uşurinţă de 150 de milioane de dolari, însă lucrurile nu au fost niciodată la fel de bune pentru actor din punct de vedere personal. Actorul este tatăl a trei copii, însă nu a fost niciodată căsătorit, iar relaţiile mai lungi sau mai scurte nu i-au adus împlinirea.

Lucila Sola şi Al Pacino au fost împreună zece ani, dar şi-au spus adio din motive pe care nu le-au dezvăluit presei. După despărţirea dureroasă de Lucila, vedeta de la Hollywood şi-a găsit temporar liniştea în braţele unei alte actriţe, pe nume Meital Dohan. Din nefericire, nici această legătură amoroasă nu a avut un final fericit, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri diferite. Actriţa de origine israeliană a acordat un interviu unei publicaţii de peste Ocean în care a dezvăluit care au fost elementele care au contribuit la decizia finală.

Femeia susţine că Al Pacino este foarte atent cu banii săi, riscând să pară zgârcit. El nu i-ar fi cumpărat niciodată un cadou memorabil în cei doi ani de relaţie, ci doar flori. În plus, Meital Dohan a dezvăluit că iubirea şi respectul pe care i le purta acestuia nu au fost de ajuns pentru a salva relaţia. „Am încercat să ignor asta( nr. vârsta lui Al Pacino), dar el este deja un om bătrân. Diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul. În ciuda iubirii mele, lucrurile nu aveau cum să fie de durată”, a declarat ea, potrivit dailymail.co.uk. 

Sursa: Click!

Citește și: Actorul Alain Delon a devenit bunic la 84 de ani

 

loading...

Comments are closed.