Externe

Actrița Mila Kunis, născută în Ucraina, a anunțat că donează 3 milioane de dolari pentru refugiați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher vor să doneze 3 millioane de dolari pentru Ucraina. Actrița este de origine ucraineană și este profund mișcată de ceea ce se întâmplă în țara în care s-a născut, spune ea. Anunțul l-a făcut pe Instagram, unde și-a îndemnat și urmăritorii să doneze pentru această cauză, informează Digi24.ro

Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității„, a spus Mila Kunis, actrița care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă„, a mai transmis actrița.

În mesajul video care a fost postat pe contul de Instagram al lui Ashton Kutcher, cei doi actori spun că vor să doneze 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutor umanitar pentru refugiați„, susține actrița.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ashton Kutcher (@aplusk)

 

loading...

Comments are closed.