Adela Răileanu denunță pasivitatea ONG-urilor de media în cazul injuriei adresate unui jurnalist de către un ministru

Adela Răileanu, deputat BCS

Adela Răileanu, deputat, de profesie jurnalistă, a atras atenția asupra lipsei de reacție din partea societății civile și a organizațiilor neguvernamentale de media în ceea ce privește recenta injurie adresată de către ministrul Agriculturii unui jurnalist. Într-o declarație de presă, Răileanu a subliniat că incidentul ridică semne de întrebare asupra respectului pentru libertatea presei și demnitatea jurnaliștilor în țara noastră.

“Este alarmant că societatea noastră pare să tolereze astfel de comportamente din partea unor demnitari de stat. Faptul că nicio organizație de media sau ONG care se ocupă de libertatea presei nu a reacționat ferm este îngrijorător”, a declarat deputatul Răileanu, evidențiind necesitatea unei reacții colective pentru protejarea integrității presei într-o democrație sănătoasă și europeană.

„O zai*it p*lă aista, ble*”, a zis, la un moment dat, Bolea, în șoaptă, în timp ce primea o întrebare de la un jurnalist care participa la o întâlnire cu agricultorii. Ulterior, ministrul și-a cerut scuze.

Total
0
Shares
Total
0
Share