Adevărul despre tânăra care a avortat copilul în WC scos la iveală! Imediat după incident, pe facebook scria că este fericită și a plecat la Milano!

O postare despre experiența pe care se presupune că ar fi trăit-o recent o tânără la Institutul Mamei și Copilului din Capitală a bulversat opinia publică. În mesajul său anonim, o femeie povestea cum acum două săptămâni ar fi fost nevoită să nască în chinuri groaznice într-un WC, având termenul de doar 21 de săptămâni, iar atitudinea medicilor ar fi fost revoltătoare. Doar că adevărul este un pic altul decât cel prezentat.

Pentru că această istorie i s-a părut stranie, bloggerul Eugen Luchianiuc a realizat o investigație pe margine acestui caz. Acesta a scris pe puncte ce a fost în realitate:

1. Fătul avea malformații congenitale. Pacienta cunoștea acest fapt de la începutul lunii decembrie. Dar a preferat să mai facă câteva ecografii înainte de a ajunge, din nou, la Centrul Mamei și a Copilului pentru a face avortul planificat.

2. Avortul se face pe etape, i se dau injecții care provoacă contracțiile, care pot dura și două zile.

3. Contracțiile sunt similare cu senzația când vrei tare sa te c##i, dar nu poți. Scuze pentru așa detalii dar e așa, dacă nu credeți, asistați la naștere. Ajută pentru dezvoltarea generală și pentru înțelegerea că nu vreau să fiu femeie!

4. La una din astfel de contracții, ea s-a dus la veceu, deși infirmiera îi dăduse un vas special. Ea a refuzat și a mers la baie.

5.La baie s-a încordat și a început să iasă fătul. Ați auzit multe cazuri de avort în veceu.

6. Ea a strigat, a venit infirmiera, apoi moașa și au condus-o în sala de alături pentru că nu aveau cum să-i scoată placenta in toaletă.

7. Infirmiera o ruga să nu se uite la fătul ieșit pentru că o poate afecta psihologic, dar ea oricum se uită numai la el.

///

Și acum detalii în plus.

Pacienta nu a făcut ultrasonografie la 11-12 săptămâni ale fătului așa cum e conform procedurii.

Peste 3 zile scria pe facebook că la ea totul e ok:

a nascut in wc, socant, a avortat in wc la centrul mamei si copilului, si-a avortat copilul in wc,

Iar după asta a plecat în Italia, cu soțul:

moldoveni in Italia, milano, vacanta in milano

Plecarea acestei femei în Italia împreună cu soțul ne-a fost confirmată și de surse din cadrul Poliției de Frontieră:

a nascut in wc, politia de frontiera, serviciul vamal

Luchianiuc concluzionează că-i foarte straniu când o astfel de scrisoare anonimă apare exact în ziua când cei de la CMC au reușit o operație unică de a scoate un embrion nedezvoltat din burta unui copil de doar 5 luni.

“E deloc straniu când opoziția din Moldova își face PR pe sânge… Mai ales când alde Maia Sandu scrie pe facebook despre medicina din Moldova, cea care nu i-a zis niciun cuvânt lui Usatîi, Andrei Usatîi, cât a fost ministru în guvernul în care era și ea… Despre societate civilă tac. Moldova n-o are.”, a mai adăugat Luchianiuc.

Total
0
Shares
Total
0
Share