Editoriale

Ai început o nouă relație? Iată 10 semne ce indică că te întâlnești cu un băiat bun

Pinterest LinkedIn Tumblr

Băieții buni nu sunt acei șefi de cartier cu țigara în gură. Băieții buni nu sunt tipii mușchioși și bine făcuți. Băieții buni nu sunt cuceritorii de femei. Pe băieții buni poate și nu îi remarci din prima. În schimb, odată ce îi cunoști, ai vrea să fie alături de tine pentru totdeauna. Așa și cu relațiile pe care le ai. Bărbatul de alături fie este bun, fie te folosește. Și atunci, cauți să afli, să-ți dai seama cine te iubește și dacă te iubește.

Iată 10 semne ce demonstrează că te întâlnești cu un băiat bun:

1. E cordial. Tratează persoanele cu respect și cordialitate, chiar și atunci când nimeni nu îl urmărește și nu îl judecă dintr-o parte. El nu toarnă sare pe răni străine, ține minte interesele și ocupațiile celorlalți și chiar și în situațiile de conflict nu întrece măsura. Mai concret: el își iubește părinții, nu chinuie animalele și nu bruschează chelnerii.

2. Vorbește despre lucruri importante. Nu îi este suficientă pălăvrăgeala sau constatarea faptelor, el nu se teme să ”clarifice lucrurile”. Ba mai mult, este gata să fie inițiatorul discuțiilor serioase, să le susțină și să asculte punctul tău de vedere. Chiar dacă îi este greu să-și exprime emoțiile, el este pregătit să discute despre aceste emoții. De asemenea, planurile, soluțiile și felul în care ele pot influența viața cuiva.

3. Își recunoaște greșelile. El nu face parte din categoria oamenilor care mereu caută pe cine să dea vina. Dacă nu a avut dreptate, pur și simplu va recunoaște. Își va cere scuze, dacă va fi nevoie și, ceea ce este mai important, va încerca că corecteze ceea ce poate fi corectat. Nu îi este ușor să-și ceară scuze, pentru că are o atitudine serioasă față de ele – pentru el este o șansă să capete o experiență grea, dar utilă.

4. Iubește ceea ce face. În viața lui mai există ceva important, pe lângă tine. Și acest lucru e minunat. Înseamnă că el are de unde să ia energie (pe lângă tine). El are un scop spre care tinde. Chiar dacă se va împotmoli la un serviciu care nu îi place, neapărat va căuta altul. Dacă va fi concediat, nu se va contopi cu canapeaua. El nu are nevoie să fie împins sau convins, e în stare să se automotiveze.

5. Te susține. Lui îi este interesant viitorul tău, opinia ta, planurile tale și interesele tale. Dacă interesele voastre coincid, puteți să lucrați eficient împreună. Dacă sunteți ocupați în sfere diferite, el își face griji pentru succesul tău și este pentru tine un protector tot atât de bun, cât și tu pentru el. El este mândru de tine chiar dacă ești înaintea lui, și te consolează în caz de eșecuri, protejându-te de ele, ca de la o neînsemnătate.

Ai început o nouă relație, Iată 10 semne ce indică că te întâlnești cu un băiat bun, psihologie, el si ea  6. Are grijă de el însuși. Are grijă de mintea sa, de corpul său și de spiritul său. E extrem de dificil să ai grijă de altcineva, dacă nu te iubești pe tine însuți. Un băiat bun știe cum să se mențină în formă pe toate planurile. Poate face sport, sau merge la psiholog, sau la biserică, poate meditează, sau crește cactuși și în acest fel se relaxează spiritual. Ba mai mult, nu lasă bolile banale să evolueze în niște crize. Pe scurt, el nu va deveni un copil bolnăvicios pe umerii tăi.

7. Îți demostrează dragostea. El nu te face să ghicești sau să ai dubii. El îți demonstrează dragostea lui permanent și nu doar în momentul ”cuceririi”. Și o demonstrează în felul în care tu o înțelegi. Te numește ”dragă” și ”iubită” și în public la fel, te ia de mână, se pregătește de sărbătorile la care ții și îți face cadouri.

8. E capabil și de… lucruri mici. În viață nu este mereu loc pentru fapte eroice. În schimb permanent este loc pentru insomnie, gripă, facturi goale, motani cu ungiile crescute sau bebeluși capricioși. Un bărbat bun nu va păstra energia pentru cel de-al treilea război mondial, el se va ridica și va face.

9. Nu ți-e frică de el. Nu ți-e frică că nu ghicești ce cadou a vrut, nu ți-e frică să te îmbolnăvești, nu ți-e frică să refuzi, nu ți-e frică să povestești despre visurile tale sau despre păcatele trecutului. El nu e sfânt, el nu e obligat să iubească și să ierte tot, dar tu știi că el permanent va primi orice remarcă adecvat, nu va abuza de încrederea ta și nu te va face să suferi.

10. Nu se teme să te piardă. Desigur, nu vrea acest lucru. Și tu, evident, tot nu vrei. Dar el nu suferă de gelozie frenetică, nu te sufocă cu atenție, nu îți controlează orice mișcare și nu te amenință cu moartea sa imediată în cazul despărțirii. El îți lasă spațiu liber și are și el un asemenea spațiu.

Învață să iubește și lasă-te iubită!

autor: Maria Moldovan

loading...

Comments are closed.