Alte știri

Ala Nemerenco anunță că și-a schimbat numărul de telefon: ”Am avut parte de două zile liniștite”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Sănătății anunță că a renunțat la numărul său de telefon care îl avea de 20 de ani. Asta după ce recent, mai multe canale de telegram au publicat numărul acesta cu îndemnul ca oamenii să-i trimită mesaje. „Mi-a făcut un “bine” o colonie de saprofite”, a comentat Nemerenco. Ministrul spune că demult își dorea schimbarea, dar nu se putea hotărî, scrie replicamedia.md, un portal de știri afiliat PAS și Maiei Sandu.

„Numărul meu de telefon mobil îl aveam de prin 2001. Îl cunoștea o țară-ntreagă. Îl aveau prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Acest număr a salvat multe vieți. Și voi știți la ce mă refer, deoarece acestea erau viețile celor dragi vouă. Așa și conviețuiam – eu și numărul meu vechi și veșnic. Niciodată nimeni nu mi-a scris vreun mesaj scârbos, niciodată. În schimb mi-au scris mii și mii de oameni despre problemele lor. Am răspuns fiecăruia. Am ajutat cum am putut”, a scris pe pagina sa de Facebook.

După mesajul de pe telegram, ministrul spune că a decis să-l schimbe, iar de acum încolo se va ocupa exclusiv de problemele sistemului medical.

„Am schimbat și telefonul, pe care nu l-am mai instalat aplicații gen Facebook sau Messenger. Ca rezultat am avut parte de două zile liniștite. Și așa va fi în continuare. Deoarece este tare-tare mult de făcut în sistemul de sănătate! Mulțumesc întâmplărilor întâmplătoare care nu-s nici bune și nici rele, dar ne schimbă viața”, a încheiat Nemerenco.

loading...

Comments are closed.