Ala Nemerenco le dă peste obraz jurnaliștilor care-l apără pe fostul director al Spitalului Republican

Ala Nemerenco, fost ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, a venit cu un mesaj în care critică jurnaliștii pentru atenția ce o acordă demisiilor de la Spitalul Clinic Republican, relatează Telegraph.md

“Am o rugăminte foarte mare la toți ziaristii pe care îi cunosc și pe cei care nu îi cunosc – vă rog să abandonați săpăturile arheologice în demisia de la SCR și purtarea acestui subiect din știre în știre și prin emisiuni. Există subiecte de importanță vitală pentru țara – ce nu mai avem, ce trebuie să facem, cum informăm oamenii despre cum să se protejeze, cum ne consolidăm acțiunile. Vă asigur, la ce val vine, peste câteva zile nu o să mai intereseze pe nimeni așa ceva chiar dacă o să meargă demisii în lanț.
Ceea ce a lipsit în decizia Comisiei Excepționale este motivarea clară a demisiei care ar fi trebuit anunțată. Nu să se ascundă după deget, cum se face totdeauna. Și aceasta a fost o încălcare a cadrului legal.

La sfârșit o informație pentru analiză: avand în secție doar câțiva bolnavi cu COVID au ajuns infectați 2 medici, 7 asistente medicale și 3 infirmiere? Un medic e pe pat de reanimare. V-ați pus măcar unul întrebarea – DE CE?
Multă sănătate tuturora!”

Citește și: Medicii refuză mănușile cumpărate de Guvernul Maia Sandu? Ce spune directorul demis al SCR

Total
0
Shares
Total
0
Share