Alte știri

Alexandru Pînzari: „A fost și este o mare plăcere, dar și o enormă responsabilitate să fiu în serviciului țării și cetățenilor ei”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Pînzari s-a referit la demisia din funcția de ministru al Apărării, transmite Telegraph.md, cu referire la Tribuna.md

El a spus că e o decizie asumată și chibzuită. “A fost și este o mare plăcere, dar și o enormă responsabilitate să fiu în serviciului țării și cetățenilor ei, mai ales în aceste timpuri de grea încercare pentru întreaga omenire, când pandemia face ravagii în lume”, a spus Pînzari.

Totodată, el a mulțumit tuturor cu care a muncit: “Aduc mulțumiri echipei Ministerului Apărării, camarazilor mei de nădejde, așa cum îmi place mie să le spun! Am mai spus-o cândva, nu sunt eu în măsură de a-mi da calificative, în special de laudă. Cetățenii Republicii Moldova sunt cei mai buni critici și doar ei au dreptul să ne aprecieze, mai ales atunci când merităm. Vă mulțumesc tuturor pentru serviciu, încredere și respect! Vă asigur că am același sentiment de respect și apreciere pentru fiecare! Vă doresc tuturor sănătate, răbdare și putere de muncă, căci de restul se ocupă destinul”.

Ion Chicu: Republica Moldova urmează să semneze în decembrie un nou program cu FMI

loading...

Comments are closed.