Alexandru Pînzari: aud că se destituie șefii de inspectorate pe un capăt… Între timp situația la capitolul SECURITATE publică se agravează!

alexandru pinzari, Fiți atenți la trecerea de pietoni, cineva drag vă așteaptă acasă, igp, accidente rutiere chisinau 

Fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, susține că în ultimele zile se destituie șefii de inspectorate pe un capăt, și nu numai. În acest context, Pînzari a venit cu un mesaj către actualul șef al IGP, Gheorghe Bălan (cumătrul lui Năstase, șeful MAI).

“Am și eu o întrebare: A calculat cineva cât s-a investit în ultimii 3 ani în acești angajați profesioniști?

Partenerii de dezvoltare: Ambasada SUA, Delegația UE, Ambasada Germaniei, Ambasada Suediei, numeroase ONG-uri cunosc cu lux de amănunte despre ce vorbesc.

Cunoaște cineva sensul cuvintelor: SUSTENABILITATE, CONTINUITATE, MEMORIE INSTITUȚIONALĂ?

Mii de ore de instruiri, sute de mii de euro, inclusiv și bani alocați din bugetul de stat au fost investiți în dezvoltarea profesională a polițiștilor din întreaga țară”, a scris Pînzari pe facebook.

Fostul șef IGP compară situația cu bancul când doi părinți discută despre copilul lor care s-a murdărit: “îl spălăm pe acesta sau facem altul?”. “Oare chiar nu e eficient de “spălat” și de folosit la maximum capacitățile acestor profesioniști”, se întreabă el.

Alexandru Pînzari mai spune că a vorbit personal cu actulal șef al IGP, Gheorghe Balan, căruia i-a transmis mesjaul: “Eu sunt gata să răspund pentru toate cele presupuse “rele”, lăsați însă profesioniștii să lucreze și valorificați cunoștințele lor pentru liniștea și siguranța cetățenilor!”.

Între timp, fostul șef al Poliției Naționale trage alarma că situația la capitolul SECURITATE publică între Nistru și Prut se agravează de tot. În acest context amintim despre jaful de la Moldova Agroindbank din noaptea de sâmbătă spre duminică, când s-au furat 30 de milioane de lei, iar la moment poliția nu a găsit nici hoții și nici banii furați.

Andrei Năstase a recunoscut că şi-a numit cumătrul în funcţia de şef al Poliției Naționale, ministrul de interne, igp gheorghe balan, inspectoratul general de politie, 

Total
0
Shares
Total
0
Share