Social

(Video) Alexandru Pînzari: De Ziua Poliției Naționale, 58 de polițiști de sector au primit câte un laptop

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția Națională a Moldovei aniversează astăzi 28 de ani. Cu acest prilej, șeful Poliției, Alexandru Pînzari, a venit cu un mesaj de felicitare către toți colegii aflați la datorie, dar și cu o surpriză pentru 58 de polițiști de sector, care au primit câte un laptop performant.

„Colegi, pentru că și astăzi sunteți prezenți la datorie, oriunde și oricând este nevoie să interveniți și să ajutați cetățenii, vă mulțumesc! Apreciez abnegația și profesionalismul vostru, dar mai ales eforturile pe care le faceți zilnic, în sprijinul comuntății! Vom continua să ne dezvoltăm, astfel încât să demonstrăm că prin tot ceea ce facem noi, polițiștii din Republica Moldova, suntem profesioniști și devotați societății”, a declarat Alexandru Pînzari.

Polițiștii beneficiari spun că au fost suprinși să primească acest cadou, care le-a va eficientiza munca de zi cu zi. „Deoarece este un calculator portabil ne va ajuta să soluționăm mai rapid și eficient solicitările cetățenilor. Aceasta ideea este binevenită și ar fi bine să fie una continuă, în fiecare an de Ziua Națională a Poliției”, a spus șeful sectorului de poliție din Hârtopul Mare, Criuleni, Șîșcanu Dumitru.

Mai jos urmăriți mesajul de felicitare postat pe Facebook de către Alexandru Pînzari.

loading...

Comments are closed.