Alexandru Pînzari despre dezvăluirile lui Sorin Stati: “Prin aceste declarații sunt urmărite interesele interlopilor de talie internațională”

Politia Republicii Moldova, Alexandru Pinzari, Ziua usilor deschise, Inspectorat de politie

Fostul șef al Poliției Naționale, Alexandru Pînzari, a comentat ultimele “dezvăluiri” ale lui Sorin Stati, cu privire la potențialele relații a polițiștilor cu lumea interlopă și traficul de droguri. Fostul șef al IGP spune că prin aceste declarații sunt urmărite interese personale și spălarea imaginii unor interlopi de talie regională.

Alexandru Pînzari spune că polițiștii vizați în dezvăluirile lui Stati de pe Facebook, au lucrat la deconspirarea unei grupări criminale, finalizată cu rezultate extraordinare, marcate prin arestări, ridicare de droguri și lezarea intereselor unor infractori de talie internațională. Acesta spune că polițiștii au lucrat în colaborare cu Europol din mai multe țări, fiind instituite echipe internaționale comune de investigații.

Fostul șef la IGP spune că principal beneficiar al bussinesului lui Borman, era personal Grigore Caramalac, alias Bulgaru. “Scrisori anonime, ticluite de Borman, Bulgaru și echipa au mai fost, doar că de data asta, întâmplător sau nu, scrisoarea a fost adaptată sub “politica” noii alianțe, chiar și jargonul VÂRCOLACI se regăsește în text. Cunosc cu certitudine, că unul dintre eroii lui CHE GUEVARA se întâlnește regulat cu Grișa TARACLIISCHII.(n.r. Grigore Caramalac) Și-mi pun întrebarea, ca jurnalistul cela de la ROSSIA1: “CОВПАДЕНИЕ?”. scrie Pînzari.

Pînzari spune că prin acțiunile “Facebook style”, sunt compromise toate procesele de stabilite a adevărului obiectiv de către justiție. Fostul șef la IGP vine cu un apel către jurnaliștii independenți, experții media, procurori interimari, să “le pune sârma-n bot înainte de a le da voie să se expună în public.” și să verifice informațiile înainte să le prezinte în spațiul public.

De menționat este faptul că linkul postat de Sorin Stati, care cuprindea informațiile denigratoare la adresa polițiștilor nu mai este disponibil.

Total
0
Shares
Total
0
Share