Alexei Lungu, lider de partid: “Stimați orheieni! Vă rog să o votați duminica aceasta pe Tatiana Cociu!”

După ce CSE-ul controlat de PAS a decis să-i excludă pe toți candidații Partidului ȘANSĂ din cursa electorală, Alexei Lungu, președintele formațiunii, a transmis un mesaj prin care a desemnat candidatul succesor, jurnalista Tatiana Cociu.

“Stimați orheieni! Vă rog să o votați duminica aceasta pe Tatiana Cociu.

Astăzi, guvernarea a decis să fure o șansă Orheiului și întregii țări. A decis să vă confiște voturile și să vă lase fără posibilitatea de a alege.

Însă, chiar și acum aveți o alternativă! Puteți păstra toate lucrurile bune, apărute la Orhei în ultimii 8 ani, și puteți alege calea dezvoltării în continuare.

Fiecare orheian, care m-a susținut pe mine și echipa noastră în aceste momente dificile, care ne-a crezut, care cunoaște valoarea cuvintelor noastre, vă îndemn să o votați pe Tatiana Cociu.

Tatiana este o persoană cumsecade în care am încredere deplină. Toată echipa noastră o va susține în activitatea ei în proiectele de dezvoltare a municipiului.

Tatiana Cociu va reuși să păstreze Orheiul așa cum îl cunoaștem și îl iubim. Și va face ca cel mai bun oraș din Moldova să fie și mai frumos!”, este mesajul lui Alexei Lungu.

Total
0
Shares
Total
0
Share