Alla Darovannaia: ”Medicii urmau să primească salarii majorate încă din 1 iulie, dacă Maia Sandu nu se grăbea cu dizolvarea Parlamentului”

Peste 60 de mii de angajați din medicină așteaptă cu nerăbdare majorarea salariilor cu 40%, care urma să fie aplicată încă din 1 iulie, dacă PAS și Maia Sandu nu se grăbeau să dizolve Parlamentul și să provoace alegeri anticipate, a declarat astăzi deputatul Alla Darovannaia.

VIDEO // Guvernul Gavrilița NU va majora salariile medicilor cu 40%. Nemerenco: Nu sunt bani!

”Aflăm cu mare regret că ministrul Sănătății, Ala Nemerenco a anunțat că această majorare nu va mai fi, pentru că “bani nu-s”. Pentru paradă, concerte și recepții oficiale, s-au găsit bani, iar pentru a majora salariile medicilor, “bani nu-s”.

De dimineață am primit mai multe mesaje din partea angajaților medicali, care se arată foarte indignați de tupeismul cu care Nemerenco i-a anunțat că nu vor vedea aceștia majorările de salariu.

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor va insista să fie votat în a doua lectură legea privind majorarea cu 40% a salariilor angajaților din medicină. Bani sunt, trebuie să fie și dorința guvernării să facă și ceva bun pentru medici, nu doar penalizări și amenințări”, a declarat Darovannaia, deputat PSRM din componența BCS.

PSRM amenință cu proteste: ”Îndemnăm regimul de la guvernare să renunțe la dorința de a majora vârsta de pensionare”

Total
0
Shares
Total
0
Share