ALTARUL ELECTORAL // Maia Sandu a permis ca să fie „jertfiți” câțiva membri PAS, care vor fi reținuți în ajun de alegeri, dezvăluie Renato Usatîi

Mai mulți membri PAS vor fi reținuți în ajun de alegeri, susține Renato Usatîi. Președintele Partidului Nostru a declarat în cadrul emisiunii „Puterea e în Adevăr” că acest lucru se va face pentru a o ajuta pe Maia Sandu să mai câștige un mandat prezidențial.

„O să vedeți niște rețineri a unor membri vizibili ai PAS – programul „lupta cu corupția”. Doamna președintă a acceptat ca 2-3 să fie împachetați. Dumneaei trebuie să iasă cam de Ziua Independenței, la început de septembrie, când se colectează semnăturile. Este o jertfire, cum se tăiau berbecii ca să ploaie, așa ei „vor tăia” 2-3 berbeci din PAS”, a declarat Renato Usatîi.
În campania prezidențială din anul 2020, lupta cu corupția a fost una din principalele promisiuni făcute de Maia Sandu și PAS.

Potrivit ultimului sondaj IMAS, 43 la sută dintre cetățeni consideră că de la venirea PAS și a Maiei Sandu la guvernare nivelul corupției a crescut.

Total
0
Shares
Total
0
Share