Alte știri

Alte 8 decese provocate de COVID-19 au fost înregistrate astăzi în Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această noapte, încă 8 decese provocate de COVID-19, au fost înregistrate în Republica Moldova.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Deces 451: Bărbat de 51 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat, canceromatoză.

Deces 452: Bărbat de 65 ani, din raionul Edineț. Internat la data de 14 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială, sechele post AVC.

Deces 453: Femeie de 37 ani, din raionul Ceadîr-Lunga. Internată în stare foarte gravă cu pneumonie bilaterală și insuficiență respiratorie, la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga.

Deces 454: Bărbat de 86 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 14 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă.

Deces 455: Femeie de 60 ani, din raionul Hîncești. La data de 17 iunie, aceasta a fost transferată din Spitalul Raional Hîncești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, crdiopatie hipertensivă, artrită reumatoidă, vasculită hemoragică.

Deces 456: Femeie de 50 ani, din UTA Găgăuzia. Internată în stare foarte gravă la data de 18 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă.

Deces 457: Femeie de 84 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: dabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 458: Bărbat de 64 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 13 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, hipertensiune arterială.

Citește și: O stație de așteptare a transportului public este renovată în centrul capitalei

loading...

Comments are closed.