Alte opt troleibuze noi au ajuns la Chișinău de la Minsk

Un lot de 8 troleibuze clasice, de ultimă generație, achiziționate de la uzina din Minsk, au ajuns la Chișinău și urmează a fi asamblate la Atelierului de reparații al Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău”. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de Facebook, transmite Telegraph.md

Troleibuzele sunt dotate cu sisteme de aer condiționat, camere de supraveghere în interior și prize USB pentru călători.

De asemenea, unitățile de transport au blocurile optice pe bază de LED și oglinzi cu reglaj electric, rampă de acces pentru persoanele cu nevoi speciale.

Ceban spune că în aceeastă perioadă se execută deservirea tehnică a celorlalte 10 trolebuze, ce au fost procurate din orașul RIGA de model SKODA, care la fel corespund tuturor standartelor, și care urmează să fie puse în cercuit.

Amintim că în ultima perioadă pe străzile capitalei au fost puse în circlație, 5 trolebuze noi articulate din Belearus, 5 troleibuze articulate cu parcurs de model Solaris din RIGA și 10 trolebuze clasice cu parcus de model Șkoda.

Ion Ceban a mai punctat că până în luna martie, urmează să ajungă încă 22 de treoleibuze noi clasice din Belarus.

Citește și: Primăria municipiului Chișinău continuă evacuarea chioșcurilor

Total
0
Shares
Total
0
Share