Politică

Alți trei deputaţi din Parlamentul Republicii Moldova au fost depistați pozitiv la COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alți trei deputaţi din Parlamentul Republicii Moldova au fost depistați pozitiv la COVID-19. Este vorba despre Violeta Ivanov, Reghina Apostolova și Sergiu Sîrbu, deputați ai fracțiunii parlamentare „Partidul Șor” și grupul parlamentar „Pentru Moldova”. Informaţia a fost confirmată pentru TV8.md de deputata „ȘOR”, Marina Tauber.

Cu regret, vă confirm că deputații au Covid-19, și echipa noastră în frunte cu Ilan Șor îi dorește însănătoșire cât mai grabnică și multă – multă sănătate! Sunt foarte activi și tot timpul, ca de obicei participă la toate activitatățile fracțiunii Partidului „Șor” și a Platformei „Pentru Moldova” în formatul online. Totodată deja în curând îi așteptăm cu nerăbdare la toate evenimete, ședințe și activități în mod fizic”, a declarat Marina tauber pentru tv8.md, fără a oferi alte detalii despre starea lor de sănătate.

Totodată, l-am contactat și pe deputatul Sergiu Sîrbu, însă acesta nu ne-a răspuns.

Amintim că, marți, 16 martie, și deputatul PAS, Dumitru Alaiba, a scris pe Facebook că a fost testat pozitiv la virusul Covid-19. Deputatul menţionează că cel mai dificil îi este să conştientizeze că anume el a adus virusul în casă şi i-a infectat pe membrii familiei.

În ultimele 24 de ore, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) a anunțat că alte 1688 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Totodată, alte 33 de persoane au decedat din cauza complicațiilor cauzate de noul virus.

Citește și: Politolog: Cine vrea cu tot dinadinsul anticipate în vară, să stea o noapte la capul unui muribund asfixiat de COVID

loading...

Comments are closed.