Social

Ambasada Suediei organizează un concurs pentru tăticii din Moldova! Vezi cum poți să devii participant

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ești un tată care petrece mult timp cu copiii? Îți asumi importanța rolului de tată în familie, dar și în societate? Atunci te îndemnăm să participați la expoziția de fotografie „Tații din Moldova și Suedia”.

Expoziția „Tații din Moldova și Suedia” are scopul să ilustreze modul în care tații moldoveni și cei suedezi percep rolul bărbatului modern. Participă personal sau nominalizează pe cineva cunoscut în perioada 19 februarie – 4 martie 2018. Iată ce trebuie să faci:

  • Postează o scurtă motivație și o fotografie recentă cu tine și copiii tăi, utilizând hashtagul #tatiidinmoldova în evenimentul „Tații din Moldova și Suedia” de pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei și a ONU, sau pe Instagram (fotografia trebuie să fie publică și să conțină obligatoriu hashtagul campaniei) sau pe grupul de Odnoklassniki al ONU în Moldova, în albumul foto „Tații din Moldova și Suedia”.
  • Motivația trebuie să includă o descriere a modului în care vă vedeți în rolul de părinte, membru al familiei și om modern și de ce ar trebui să participați la expoziție.
  • Fiecare participant poate posta o singură fotografie. Poate fi folosit orice aparat de fotografiat (telefon mobil sau alte echipamente foto).
  • Orice postare făcută mai târziu de 4 martie 2018 nu va fi acceptată.
  • Organizatorii își rezervă dreptul de a elimina conținutul ofensator, abuziv sau ilegal postat pe canalele menționate mai sus și legate de acest concurs.

Detalii despre cum vor fi selectați câștigătorii și cum vor fi premiați, aflați pe pagina evenimentului.

loading...

Comments are closed.