Editoriale

Analist politic american: PAS și Platforma DA NU sunt pregătite să guverneze în Moldova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Blocul ACUM nu este pregătit să preia puterea în Republica Moldova şi are nevoie de timp pentru a-şi pregăti o echipă de guvernare. Opinia aparţine analistului politic american Vladimir Socor şi se conţine într-un interviu acordat postului de radio Europa Liberă, scrie Moldova24.info.

“Blocul ACUM are un răgaz să se pregătească, PAS și DA au nevoie de acest răgaz, să se pregătească programatic cu echipa de guvernare și cu comunicarea dincolo de electoratul românofob”, a declarat Vladimir Socor.
 
În acelaşi timp, analistul american le recomandă celor de la PAS şi PPDA să se întâlnească cu vicepremierul rus Dmitri Kozak.
 
“Deci, sigur că trebuie să se întâlnească, dar mai important este cum să răspundă Blocul ACUM la scenariul care pare să se pună la cale a unei guvernări care ar exclude PAS și DA de la guvernare. Năstase și Maia Sandu trebuie să salute această situație, îi acordă un răgaz și salvează Blocul ACUM din dilema de a face compromisuri, fie cu democrații, fie cu socialiștii”, a mai spus Socor.
Dovadă video, Andrei Năstase prins cu minciuna de un coleg din Parlamentul R.Moldova, sergiu sirbu pdm, partidul democrat platforma da, blocul acum maia sandu, drumuri bune pentru moldova plahotniuc 
loading...

Comments are closed.