Andreea Marin a reușit să adune produse în valoare de peste 440 000 de euro destinate persoanelor ce au nevoie de sprijin

Vedeta îndeamnă oamenii, dar și companiile să doneze pentru a ajuta persoanele afectate de coronavirus. Andreea Marin (45 de ani) a reușit să strângă prin intermediul Fundației „Prețuiește Viața” produse în valoare de peste 440.000 de euro.

„E mai ușor să convingi oamenii fără mari posibilități să pună umărul, dar și companiile au fost sensibilizate și am reușit împreună”, a spus ea. Produsele au fost aduse la Arena Națională, punctul de colectare din Capitală. Acestea sunt destinate mai multor categorii, persoanelor din carantină, din izolare, autoizolare care au nevoie de sprijin, precum vârstnicii, oamenii cu dizabilități și bolnavii.

“Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înșiși”
„Sunt peste un milion de litri de apă plată, produse de igienă, igienă corporală, kimono de unică folosință, papuci și alte lucruri care țin de igiena personală. De asemenea, există lactate, ceaiuri, produse din carne, cafea și dulciuri. Trebuie să avem grijă de cei vulnerabili care nu pot avea grijă de ei înșiși”, a spus Andreea Marin pe conturile sociale.

Sursa: click.ro 

Citește și: România a impus restricții de intrare în țară pentru cetățenii străini

 

Total
0
Shares
Total
0
Share