Alte știri

Andrei Năstase a declarat că primește de la partid un salariu de 1000 euro. „Nu este un salariu mare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce 5 ani nu a primit salariu pentru funcția de președinte al Platformei Demnitate și Adevăr, formațiunea a decis să îi remunereze pe Andrei Năstase. Astfel, începând cu luna ianuarie curent acesta primește din partea partidului un salariu în valoare de 1.000 de euro, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Liderul Platformei DA a declarat într-un interviu pentru Agora că timp de cinci ani cât a deținut funcția de președinte a partidului nu a fost remunerat, iar acum formațiunea a decis să îi acorde acestuia salariu.

„De la partid primesc salariu începând cu luna ianuarie curent. Până atunci însă, timp de cinci ani, nu am primit salariu. Am făcut activitate de voluntariat. Am 4 luni în care primesc un salariu”, a spus liderul Platformei DA.

Andrei Năstase a dezvăluit și suma salariului pe care îl primește.

„De cinci luni primesc salariu pentru 5 ani pentru funcția de președinte de partid. Nu am primit cinci ani și nu voi cere niciodată salariu pentru trecut. Este un salariu de deputat. Cât aș fi primit în calitatea mea de deputat și vicepreședinte. Nu este un salariu mare. Este 1.000 de euro pe lună”, a adăugat Andrei Năstase.

Citește și: A avut loc o nouă ședință a coaliției PSRM-PDM. Deciziile adoptate

loading...

Comments are closed.