Alte știri

Andrei Năstase bate alarma: Primarii din PPDA sunt ademeniți să treacă în PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unei intervenții live pe Facebook, ex-Președintele Platformei DA, Andrei Năstase a făcut aluzie la faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar face oferte generoase pentru colegii lui din PPDA. În același timp, acesta spune că colegii din teritoriu nu-și vor vinde demnitatea nici pentru o funcție propusă de PAS, informează Sinteza.org

„Tot mai multe și mai multe atacuri vin de la prieteni și neprieteni, de la toți în egala măsură. De exemplu, colegii noștri, cei cu care am făcut odată front comun, au ales o anumită tactică și au spus că toți cei care vor să pună umărul la schimbarea lucrurilor în Republica Moldova, ar trebui să-și schimbe culoarea politică pe care au purtat-o până în momentul în care ar veni să participe la Guvernare(…) Mă bucură reacția colegilor noștri din teritoriu care-mi transmit mesaje zilnice, dar și din oră în oră că demnitatea nu se vinde, că demnitatea nu se dă pe nimic, nici pe o funcție din lume(…)M-aș bucura ca toți cei care au sprijinit și sprijină în continuare Platforma DA, să nu coboare niciodată la nivelul unor asemenea oferte”, a declarat Andrei Năstase.

În același timp, Năstase a făcut un apel către cei de la putere, să nu recurgă la mijloacele folosite în trecut de oligarhul, Vladimir Plahotniuc, pentru ca reprezentanții PPPDA să renunțe la calitatea de membru al Platformei.

„Fac un apel către toți cei care recurg la aceleași mijloace ale lui Plahotniuc, renunțați la ele. Schimbarea nu se face cu aceleași mijloace pe care le-au aplicat politicienii de-a lungul timpului pe parcursul celor 30 de ani de zile”, a mai spus Andrei Năstase.

La fel, în cadrul aceleiași intervenții, Andrei Năstase a cerut de la toți primarii PPDA din țară, să respingă ofertele venite „de la cei care au venit la guvernare” (n.r. PAS). Năstase menționează că deja „se vine pe la primarii PPDA cu diverse oferte”.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Reacția lui Gheorghe Cavcaliuc la acțiunile Procuraturii Sângerei

loading...

Comments are closed.