Andrei Năstase, despre eșecul PPDA în fața PAS, din alegeri: ”Marele nostru păcat este că nu avem bani să dăm la presă, nu avem televiziunile noastre”

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, spune că a rămas uimit de rezultatele obținute de formațiunea sa în unele localități în care știa sigur că există un sprijin masiv al populației, informează Noi.md

În comuna Trușeni bunăoară, unde politicianul spune că sînt în derulare mai multe proiecte implementate la inițiativa Platformei DA, scorul la alegerile de duminica trecută a fost unul descurajant, comparativ cu rezultatul obținut de PAS.

„Îmi sunt atât de dragi locuitorii din Trușeni, una din localitățile care foarte bine m-a votat anterior, și pe fratele meu l-au votat. Iată pentru această localitate, ca și pentru multe altele, noi am făcut niște proiecte. S-au ocupat Nicolae Bulat, Vasile Năstase, vorbim despre un proiect de 250 de milioane de lei, asta am încercat să aducem noi pentru Trușeni. Este bine? PAS a luat acolo 1000 de voturi, iar Platforma DA a luat 93 de voturi. Cu ce am greșit? Vă întreb cu ce am greșit? Cu nimic! Marele nostru păcat este 1: că nu avem bani să dăm la presă, nu avem televiziunile noastre”, a comentat Năstate în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.

Politicianul a mai menționat că și în alte localități, Platforma DA a luptat pentru ca primăriile locale să beneficieze de sprijin financiar, indiferent de culoarea politică, aceste inițiative nu au fost însă apreciate.

„S-ar putea cineva să se supere pe mine, dar tu muncești, faci așa încât toate primăriile fără niciun fel de culoare politică să primească bani, fără să stea cu mâna întinsă, dar în mod firesc, și, oamenii votează altceva”, conchide Andrei Năstase.

Citește și: ULTIMA ORĂ // Finul oligarhului Plahotniuc rămâne la pârnaie

Total
0
Shares
Total
0
Share