Politic

Andrei Năstase folosește baza de date a StarNet în scopuri politice? Iată ce au sesizat mai mulți locuitori ai Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un număr mare de chișinăuinei s-a trezit în weekend terorizați de apeluri telefonice făcute în numele lui Andrei Năstase, candidatul comun al PPDA și PAS pentru alegerile primarului din Chișinău. Oamenii au scris mesaje revoltătoare pe Facebook, denunțând intervenția în spațiul lor privat.

În ultimele o oră și jumătate, la numărul meu de telefon de acasă am fost sunată de șase ori de pe număul 022996699. Platforma DA, Andrei Năstase au sunat cu publicitate electorală. Încă nuștiu pentru cine voi vota în mai, dar cu siguranță nu pentru cei care atât de obraznic dau busna în spațiul meu privat”, a scris o locuitoare a Capitalei pe rețea de socializare,transmite timpul.

Astfel de mesaje s-au înmulțit duminică. ”Ce înseamnă când un personaj cu voce de robot se prezintă Năstase. Poate sunt drepturi de consumator? Eu nu știu cine mă sună și îmi ia din timpul meu personal să ascult text electoral”, a scris un alt internaut.

Amintim că bloggerul Eugen Luchianiuc a scris anterior că șeful de campanie a lui Năstase, directorul Starner, Alexandru Machedon, i-a oferit acestuia baza de date a clienților companiei. Acesta amintește că nu este prima dată când Starnet face partizanat politic pentru Platforma DA menționând cazurile când cei de la Starnet au creat un post TV cu numele „Demnitate și Adevăr” unde transmiteau în direct protestele din PMAN, dar și momentul în care o mamă s-a plâns de faptul că operatorii Starnet trebuie să-și bată capul de politică chiar și atunci când se uită cu copiii la desene animate.

alegeri locale chisinau, andrei nastase starnet, platforma da starnet, alexandru machedon platforma da, platforma da proprietar, starnet partizanat politicplatforma da starnet, alegeri locale chisinau, alexandru machedon platforma da, starnet politica

loading...

Comments are closed.