Politic

DOC // Andrei Năstase nu a reușit să îngrădească drepturile alegătorilor din stânga Nistrului. CSJ i-a declarat recursul inadmisibil

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce săptămână trecută, magistrații Curții Supreme de Justiție au admis recursul depus de Andrei Năstase, împotriva încheierii prin care a fost declarată inadmisibilă cererea sa de chemare în judecată a CEC, la 12 octombrie, CSJ a declarat inadmisibil recursul lui Năstase împotriva încheierii Curții de Apel Chișinău, unde cauza a fost trimisă la rejudecare. Decizia se referă la decizia CEC de a deschise 42 de secții de votare pentru alegătorii din regiunea transnistreană.

Maia Sandu este omul care nu se ține de cuvântul dat partenerilor politici și nici de angajamentele publice, reamintește Andrei Năstase

„Recursul depus de Andrei Năstase, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr se declară inadmisibil. Încheierea este irevocabilă”, se arată în decizia Curții.

Năstase a solicitat anularea parţială a Hotărârii CEC prin care s-a stabilit deschiderea a 42 secţii de votare pentru alegătorii din localităţile din stânga Nistrului (Transnistria), constatării încălcării Codului Electoral și obligarea CEC să modifice numărul de secţii de votare pentru alegătorii din localităţile din stânga Nistrului.

CEC a decis la 26 septembrie deschiderea a 139 de secții de votare în străinătate și 42 pentru cetățenii din stânga Nistrului.

Search Col Civil (4) by Cristina Straton

Sursa: tv8.md

loading...

Comments are closed.