Andrei Năstase o mustră pe lidera PAS: Platforma DA niciodată nu va îndemna partenerii externi să blocheze accesul Republicii Moldova la asistența externă

Liderul PPDA, Andrei Năstase susţine că formaţiunea din care face parte nu va cere niciodată partenerilor externi să sisteze asistenţa financiară pentru Republica Moldova.  O replică acidă pentru în colega sa din PAS, Maia Sandu.

“Platforma DA niciodată nu va îndemna partenerii externi să blocheze accesul Republicii Moldova la asistența externă. Iar insinuările șefului statului sunt ieftine invenții propagandistice”, a scris Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, în 2016, liderul partidului ”Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a expediat o scrisoare deschisă către Fondul Monetar Internațional, în care îndemna autoritatea financiară să nu finanțeze Guvernul Republicii Moldova, deoarece există ”riscul major că banii să fie furați”. Maia Sandu a făcut şi un ”apel către partidele de opoziție și organizațiile societății civile să se alăture în acest demers către FMI.

Citește și: Pe 8 martie 2020 vor avea loc alegeri repetate pentru funcția de primar în satul Călinești, raionul Fălești

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share