Andrei Năstase REFUZĂ să comenteze cazul polițistului moldovean reținut de așa-numitele autorități separatiste de la Tiraspol

Andrei Năstase REFUZĂ să comenteze cazul polițistului moldovean reținut de așa-numitele autorități separatiste de la Tiraspol, mai nastase, alianta acum psrm, moldova transnistria rusia, putin dodon, separatism moldova, armata rusa in transnistria, 

Mihail Patolea, ofițer superior de sector al secției de poliție transport feroviar a Inspectoratului de Poliție Bender al IGP din cadrul MAI, a fost reținut de către așa-zisele autorități din stânga Nistrului. Telegraph.md a solicitat poziția oficială a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pe marginea acestui caz, însă nu am primit nici un răspuns.

Colaboratorii pretinsului minister de securitate transnistrean au reținut la Tiraspol în ziua de vineri, 28 iunie, un polițist moldovean care s-ar fi aflat într-o misiune de anchetă în afara Zonei de Securitate. Polițistul reținut este Mihail Patolea, ofițer superior de sector al secției de poliție transport feroviar a Inspectoratului de Poliție Bender al IGP din cadrul MAI.

Totodată, potrivit unor surse din cadrul MAI, sub protecția anonimatului au comunicat pentru Deschide.md că este vorba despre un polițist de sector de la IP Bender. „Acesta s-a dus să înmâneze o citație unei persoane, iar ultima a apelat la așa zișii colaboratori ai ministerului de securitate. Au venit la fața locului și l-au reținut pe polițist. Însă, după aproximativ patru ore de audieri, l-au eliberat”, a spus sursa.

 
„Colaboratorii ministerului de securitate au primit informații despre faptul că unul dintre colaboratorii poliției din Republica Moldova, membru al grupului operativ de anchetă din Zona cu securitate sporită efectuează măsuri de anchetă în afara Zonei de Securitate. Acesta colecta informații despre colaboratorii forțelor de ordine din Transnistria”, a declarat Maxim Kraveț, ofițerul de presă al pretinsului minister de securitate din regiunea separatistă.
 
Polițistul moldovean ar fi recunoscut că ar fi fost la curent cu faptul că Tiraspolul nu face parte din Zona de Securitate. Presa din stânga Nistrului spune că acesta nu este primul caz de acest fel.

Total
0
Shares
Total
0
Share