Alte știri

Andrei Năstase replică către Maia Sandu: „Partenerii adevărați nu se folosesc unul de celălalt”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi bate din nou obrazul colegei sale din PAS, Maia Sandu. Într-un interviu acordat portalului Tribuna, Năstase susține că Sandu ar fi preocupată mai mult de propria persoană, decât de interesul public.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“Partenerii adevărați nu se folosesc unul de celălalt, sunt asumați, nu acceptă jumătăți de măsură, își respectă cuvântul și reputația și nu cer unul celuilalt decât ceea ce cel care cere a făcut deja, a dat deja. Partenerii adevărați sunt cei de cursă lungă, asumați 100% unei cauze mai importante decât propria lor persoană, mai nobilă decât măruntele, dar înțelesele lor orgolii. Într-un parteneriat adevărat construiești împreună alături de celălalt și nu tranzacționezi încredere în favoarea ta sau al terților, doar de dragul meschinelor reușite personale”, a declarant Andrei Năstase.

Amintim că și anterior liderul PPDA a confirmat relațiile tensionate cu cei din Partidul Acțiune şi Solidaritate. Andrei Năstase a declarant recent, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV Chișinău, că Maia Sandu nu îi răspunde nici la telefon. „Am făcut câteva tentative să comunic cu Maia Sandu, i-am dat şi un telefon, dar dacă nu s-a răspuns, nu s-a răspuns, nu facem din asta o tragedie”, a declarat liderul PPDA. „M-aş fi bucurat ca astăzi să fi funcționat ca un bloc unit, aşa cum am lucrat de-a lungul timpului. Din păcate, după ce am acces în Parlament, colegii noştri de la PAS au decis să meargă separat”, a precizat Andrei Năstase.

Citește și: Observând toată ziua de pe Facebook, Ala Nemerenco constată proasta gestionare a pandemiei COVID-19 în Moldova

loading...

Comments are closed.