Andrei Năstase se vede deja Primar de Chișinău: E nevoie de curățenie în capitală și o vom face!

andrei nastase si maia sandu, nastase si pas, maia sandu si platforma da, maia sandu si usatii, nastase si usatii, nastase primaria chisinau, alegeri primaria chisinau, alegeri 20 mai
 

Într-o postare pe Facebook, președintele Partidului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase critică decizia primarului interimar Silvia Radu de a desemna doi oameni noi în funcții de conducere în cadrul direcțiilor primăriei Chișinău.

Năstase spune că atât Axentiev cât și Maiduc sunt oameni din partea PDM, iar prin această desemnare, Silvia Radu dă de înțeles tuturor că de fapt este “scoasă din joben de Plahotniuc“.

Eugeniu Axentiev a fost desemnat în fruntea Regiei Autosalubritate, iar Vladimir Maiduc la conducerea Direcției Administrative.

Menționăm că astăzi într-o analiză publicată de Tribuna.md, analistul politic Igor Volnițchi îl include într-un top al celor mai probabile candidaturi pentru funcția de Primar general al capitalei pe Andrei Năstase. Conform expertului, liderul Platformei DA ar trebui să devină candidatul opoziției extraparlamentare.

„Năstase să nu ducă la infinit trena Maiei Sandu și să candideze la Primăria capitalei, indiferent că va fi sau nu susţinut de PAS”, a scris Volnițchi.

Amintim că Andrei Năstase s-a retras din cursa electorală în 2016 în favoarea Maiei Sandu, care a pierdut alegerile. În schimb, președinta PAS a crescut puternic în toate sondajele în timp ce liderul Platformei DA a coborât la 1% de încredere din partea cetățenilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share