Andrei Năstase: Sper că după alegeri partidul Maiei Sandu nu va face alianță cu Plahotniuc

PAS, Platforma DA, Maia Sandu, Andrei Năstase, bloc electoral comun, platforma comuna, Maia Sandu face jocul lui Plahotniuc

În cadrul unui interviu acordat unui portal de știri, președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a vorbit despre coalițiile post-electorale. În privința partidului pe care-l conduce, Năstase a declarat foarte categoric că nici după alegeri nu are de gând să facă alianță cu actuala guvernare. Politicianul însă nu a fost la fel de categoric când a vorbit despre PAS, declarând doar că speră că și în partidul Maiei Sandu se gândește la fel precum în PPDA.

“Deci, să fie clar: noi nu ne facem frate cu dracul ca să trecem puntea. Orice colaborare cu partidul lui Plahotniuc este exclusă din start. Acum şi pe viitor. Şi sper că şi în partidul condus de Maia Sandu se gândeşte la fel.”, a declarat Năstase.

Nu este pentru prima dată când Năstase are dubii în privința liderei PAS, Maia Sandu. În ajunul alegerilor prezidențiale din 2016 a fost publicată o discuție telefonică dintre Andrei Năstase și Alexandru Slusari, în care cei doi vorbesc despre Maia Sandu și faptul că au suspiciuni că aceasta lucrează cu Vlad Plahotniuc.

“Și eu o să-i spun o dată lui Maia, dar deja public o să-i spun: Ție nu-ți pare că lucrezi mână-n mână cu Plahotniuc?” a declarat atunci Năstase.

Total
0
Shares
Total
0
Share