Andrei Năstase vrea să facă o lege care a fost deja propusă de PDM. Reacția deputatului Sergiu Sîrbu

Andrei Năstase vrea să facă o lege care a fost deja propusă de PDM, Reacția deputatului Sergiu Sîrbu, partidul democrat din moldova, blocul acum andrei nastase, 

Andrei Năstase promite că Blocul ACUM va elabora un proiect de lege care va anula imunitatea parlamentară. Atunci când toate problemele sociale și economice sunt deja “soluționate” a venit timpul să umblăm și la imunitate, a reacționat deputatul PDM Sergiu Sîrbu.

“Aș vrea să amintesc că anume PDM a inițiat ample discuții la acest subiect și a avut doua inițiative de modificare a Constituției pentru abroga instituția imunității parlamentare (legislatura a IX-a și a XX-a). Ambele proiecte, cu regret, au fost respinse, inclusiv de mulți deputați din actuala majoritate parlamentară”, a spus Sergiu Sîrbu.

“Apropo, prin holurile Parlamentului deja circulă o asemenea inițiativă. Mai sunt necesare doar câteva semnături. Aveți curajul să o contrasemnați? Ori principiul show-ului politic și copy-paste-ului legislativ e mai presus de toate?”, a adăugat deputatul PDM.

Total
0
Shares
Total
0
Share