Alte știri

Andrei Spînu, șeful Aparatului Maiei Sandu, reacționează la sesizarea către ANI și PG

Pinterest LinkedIn Tumblr

Andrei Spînu, șeful Aparatului președintelui Maia Sandu, reacționează la sesizarea unui deputat socialist către ANI și PG, prin care i-a fost solicitată verificarea averii, informează Telegraph.md

”Observ un interes sporit față de declarația mea de avere și interese din partea deputaților socialiști. Le comunic pe această cale că, spre deosebire de unii din ei, toată averea mea este dobândită legal și se regăsește în declarațiile mele de avere și interese. Accentuez că eu nu am declarat că aș fi acumulat venituri la nunți, cumătrii și zile de naștere, nu am declarat că am fost ajutat de părinți, nu am scris bunurile pe rude și alte persoane interpuse pentru a ascunde ceva.

Eu nu am obținut venituri din afaceri cu statul prin licitații trucate, scheme, contrabandă și alte ilegalități și tocmai din acest motiv am declarat onest totul și am averea la vedere. Toate lucrurile care au apărut în presă sunt preluate din declarația mea publică pe care am făcut-o la ANI. Suplimentar, toate veniturile mele sunt declarate și la FISC, venituri din care am achitat taxe în Republica Moldova și care, sper, sunt folosite pentru proiecte în interesul oamenilor. Nu am ce ascunde și voi fi bucuros să ofer instituțiilor sesizate informația necesară.

Îmi doresc ca oamenii să reușească acasă, aici în țara noastră. Să nu le fie frică, să muncească onest și să poată se se bucure de veniturile lor. Să avem oameni de afaceri de succes, care să creeze locuri de muncă și să contribuie la dezvoltarea țării noastre”, a declarat Spînu, secretarul general al Președinției.

Amintim că deputatul socialist Petru Burduja a depus astăzi o sesizare la ANI și PG în privința averii lui Spînu, pentru o verificare minuțioasă.

”OAMENII BUNI ai Maiei Sandu își ascund valoarea reală a caselor de milioane pe care le dețin. Probabil, le este rușine că au mințit poporul că ei sunt modești, dar au în realitate imobile de multe milioane de lei, care ridică multe întrebări despre integritatea lor”, a declarat Burduja.

Citește și: Este oficial! Luni și marți, 18-19 ianuarie, Maia Sandu o să-și bea cafeaua la Bruxelles

loading...

Comments are closed.