Politic

Andrian Candu i-a luat-o înainte Maiei Sandu: PRO Moldova a colectat semnăturile pentru cursa prezidențială

Pinterest LinkedIn Tumblr

PRO MOLDOVA anunță prin intermediul unui comunicat de presă că a colectat semnăturile necesare în susținerea candidatului Andrian Candu la alegerile prezidențiale.

Astfel, politicianul, alături de echipa sa, astăzi, 10 septembrie, ora 16:00, va depune la CEC listele cu semnături în susținerea candidatului Andrian Candu la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Pe de altă parte, Maia Sandu anunța ieri că PAS mai este în proces de colectare a semnăturilor și nu a reușit încă să adune numărul necesar, pentru a putea depune actele la CEC, asta deși PAS se laudă că deține în jur de 30 de filiale în toată țara și ar deține structuri locale.

Potrivit unor surse, PAS are dificultăți cu procesul de colectare a semnăturilor în susținerea candidatului Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Din acest motiv, staff-ul Maiei Sandu, chiar ea personal, sună la multe redacții și personal realizatorii de emisiuni cu solicitarea participării liderului PAS la emisiune. Se cere până și la emisiuni culinare (avem o astfel de confirmare), dar prioritar la cele cu caracter politic.

În decurs de jumătate de săptămâna, Maia Sandu a fost la TVR-Moldova, Pro TV Moldova, iar ieri a fost la TV8. În această săptămână mai are planificate cel puțin două emisiuni TV.

Astfel, a mai trecut o zi și PAS încă n-a reușit să adune semnăturile necesare pentru susținerea candidatului Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Colectorii PAS recunosc că au dificultăți pentru că „foarte mulți oameni sunt dezamăgiți și nu mai cred în nimeni”. Problema lor de bază este în organizare. Capacitatea managerială au demonstrat-o în perioada Guvernului Harvard. Moldova nu ții Facebook, a mai scris astăzi același autor de pe Telegram.

loading...

Comments are closed.