Politic

Moldova nu ți-i Facebook! PAS are dificultăți cu procesul de colectare a semnăturilor în susținerea candidatului Maia Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

PAS are dificultăți cu procesul de colectare a semnăturilor în susținerea candidatului Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Din acest motiv, staff-ul Maiei Sandu, chiar ea personal, sună la multe redacții și personal realizatorii de emisiuni cu solicitarea participării liderului PAS la emisiune. Se cere până și la emisiuni culinare (avem o astfel de confirmare), dar prioritar la cele cu caracter politic, a scris ieri autorul canalului Bazar politic de pe Telegram.

DECLARAȚIE // Blocul ACUM a fost o speranță care a fost ruinată anume din cauza egoismului a acestor două partide

În decurs de jumătate de săptămâna, Maia Sandu a fost la TVR-Moldova, Pro TV Moldova, iar ieri a fost la TV8. În această săptămână mai are planificate cel puțin două emisiuni TV.

Astfel, a mai trecut o zi și PAS încă n-a reușit să adune semnăturile necesare pentru susținerea candidatului Maia Sandu la alegerile prezidențiale. Colectorii PAS recunosc că au dificultăți pentru că „foarte mulți oameni sunt dezamăgiți și nu mai cred în nimeni”. Problema lor de bază este în organizare. Capacitatea managerială au demonstrat-o în perioada Guvernului Harvard. Moldova nu ții Facebook, a mai scris astăzi același autor de pe Telegram.

Aflat în vizită la Drochia, mai mulți primari din acest raion au cerut sprijinul lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.