Politic

Andrian Candu: Maia Sandu joacă rolul unei sfinte în politica moldovenească!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a făcut astăzi declarații pentru presă în timpul ședinței Legislativului. Candu a dorit să-i dea o replică președintelui PAS, Maia Sandu, după ce aceasta a organizat un flashmob în fața Procuraturii Generale.

„Cu compasiune pe alocui și regrete, Maia Sandu nu este o sfântă, ea doar joacă rolul unei sfinte în politica moldovenească. Să nu uite că vine dintr-un partid, PLDM‚ cel mai corupt și care a adus dezastrul în Republica Moldova. Până la urmă ea este un om chinuit, deoarece provine din acest partid și făcând parte din acest dezastru provocat de PLDM, ea a tăcut și a susținut acele fraude. Ea este nevoită să se prefacă zi de zi. Dacă ar fi cinstită, atunci ar trebui sa plece din politică. Ea nu poate să poarte tricoul PLDM care la purtat în campanie, pentru că acele tricouri au fost cumpărate din banii furați de PLDM. Regret că ea doar face spectatcol și vrea să pară a fi o sfântă, pe când joacă doar un rol de prost gust.”, a declarat Candu.

Președintele Parlamentului a ținut să-i amintească Maiei Sandu și despre celebrele interceptări telefonice ale fostului ei președinte de partid, Vlad Filat, dar și alți foști colegi din PLDM, printre care Dorin Recean, fostul ministru de Interne și Nicolae Vicol, fostul șef al FISC-ului. În respectivele interceptări, foștii demnitari de stat vorbeau despre anumite „trântiri cu capul de asfalt” și controale fiscale la comandă politică, care evident nu se încadrau în cadrul legal.

„Să îi aducem aminte că colegii ei de partid intereveanu telefonic așa cum a facut-o șeful ei de partid, Vlad Filat, în intervențiile și clara uzurpare atunci când discuta cu FISC-ul. Sau să îi aducem aminte de alți colegi ce discuții telefoince purtau. Dacă face trimitere la disucții telefonice, să își aducă aminte ce disuctii purtau colegii ei de partid. Ar trebui să încetăm să jucăm roluri și să ne comportăm cu sinceritate. De ce nu era atunci atât de vocală și tolera scheme de corupție prin acțiunile PLDM-ului? Aș fi interesat de răspunsurile ei mai exacte, de ce tolera atunci corupția și uzurparea din pareta colegilor ei de partid, cel mai corupt partid din istoria țării.”, a mai punctat Candu.

Andrian Candu a reiterat că Partidul Democrat din Moldova nu intenționează să atace formațiunile pro-europene. Dar dacă va fi atacat din partea acestora – va riposta de fiecare dată.

Mai jos puteți privi declarațiile politicianului:

loading...

Comments are closed.